Over Webspresso

Webspresso, waar creativiteit en functionaliteit samenkomen in de wereld van webdesign. Opgericht in 2006 door Roeland Havinga, ontstond Webspresso uit een zoektocht naar creatieve voldoening nadat Roeland's vorige rol als senior medisch acceptant hem verlangend naar meer had achtergelaten. Dit leidde hem er toe om terug de schoolbanken in te gaan om multimedia design te studeren, wat culmineerde in de oprichting van een bedrijf dat zich inzet voor het toegankelijker en gebruiksvriendelijker maken van het internet.

Bij Webspresso hebben we het geluk om al vele jaren samen te werken met creatieve expert Robert Lammerding. Roberts expertise en vriendschap zijn van onschatbare waarde geweest en hebben onze aanpak en ons aanbod versterkt. Samen is onze missie duidelijk: kleine, middelgrote en startende bedrijven in Nederland, maar ook op Bonaire en Curaçao, in staat stellen om een sterke online aanwezigheid op te bouwen. We specialiseren ons in het bouwen van websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook intuïtief en praktisch, met de eindgebruiker in gedachten bij elke stap.

Sinds 2018 versterkt Stefan Hendriks ons team. Door Stefan als onze SEO- en SEA-expert te integreren binnen het ontwikkelteam, hebben we nu een strategisch voordeel waardoor we ervoor zorgen dat zowel de technische als de marketingaspecten van een website op één lijn liggen. Deze samenwerking leidt tot een goed geoptimaliseerde site die gebruikers aantrekt en vasthoudt, goed presteert in de rankings van zoekmachines en effectief gebruik maakt van betaalde advertenties om groei te stimuleren.

Van eenvoudige one-page websites tot complexe webgebaseerde tools, Webspresso is uitgerust om een breed scala aan digitale behoeften aan te pakken.